Home
Ga naar...

Basis Software © All rights reserved  

Privacy Policy | Leveringsvoorwaarden IJshockeyverenigingen  Tennisverenigingen  Uitvaartverenigingen  Handbalverenigingen Roeiverenigingen Toepasbaar voor: Sportscholen  Dansscholen  Voetbalverenigingen  Korfbalverenigingen  Schietsportverenigingen
UITVAARTbasis Buurtverenigingen  Personeelsverenigingen  Supportersverenigingen En vele andere verenigingen...
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print

Na jaren van ploeteren en handen vol werk en klauwen vol geld dan nu eindelijk DE OPLOSSING. Eindelijk een programma waar je nu eens echt maar dan ook echt heel goed mee uit de voeten kunt. Op mijn leeftijd moet je niet met allerlei moeilijke kunstgrepen op een computer aankomen daar ben ik en ik denk veel van mijn generatie genoten niet mee groot gebracht. Met de laatste versie van Uitvaartbasis kan elke computer analfabeet blindelings werken. Je hoeft geen techneut op de computer te zijn. Het gaat bijna vanzelf. Echt ik ben heel erg tevreden, een aanrader voor elke uitvaartvereniging. Voor ongelovigen van deze versie van het basis softwareprogramma staat om het tegendeel te bewijzen bij mij de deur open.

A. Becking, secretarisLEDENONDERHOUDOverledenenbeheerContributie CentrumOverzichtenExporterenBackups
Uitvaartbasis biedt alle functionaliteit om de ledenadministratie van uw uitvaartvereniging te verzorgen. De software bevat functionaliteit voor o.a. onderhoud ledenbestand, uitgebreide zoek functionaliteit, incasso's, acceptgiro's, exporteren en vele overzichten.


Verder bevat Uitvaartbasis een volledige overledenen administratie en handige overzichten zoals een actuaris rapport en een uitvaarten overzicht.


UITVAARTbasis® Bestellen Demo UITVAARTbasis Demoversie downloaden

Onze vereniging, R.K.Uitvaartvereniging “ Sint Joseph “ te Zandberg, werkt alweer meerdere jaren met het software programma “UITVAARTbasis” van Basis Software. De gebruiksvriendelijkheid van de software is van hoog gehalte. Het werkt erg intuïtief en behoeft weinig uitleg. Onze wensen die bij een ledenadministratie aan de orde komen zijn hierin verwerkt. Als gebruiker kunnen wij mede bepalen hoe de software zich kan ontwikkelen. Door wensen kenbaar te maken, ideeën aan te reiken wordt een nog betere kwaliteit software bereikt. Rapporten die je nodig hebt voor een goed functionerende vereniging, voor verschillende disciplines, kunnen op elk moment worden uitgedraaid. Het is een aanwinst voor onze vereniging.

B.J.M.Schnieders, secretaris


Wat vinden andere verenigingen van UITVAARTbasis

In onze begrafenisvereninging hebben wij de laatste jaren al enkele programma’s gebruikt maar steeds weer bleken deze niet te bieden wat wij er van verwachten. Met het huidige programma “uitvaartbasis” hebben wij eindelijk gevonden wat wij al jaren zochten. Een makkelijk, gebruikersvriendelijk programma dat overzichtelijk is en bovendien overzichten kan tonen waar een uitvaartvereniging behoefte aan heeft. Hoewel niet het belangrijkste, zijn ook de kosten van het programma zeer acceptabel. Met dit alles verdient het programma een aanbeveling naar vele andere uitvaartverenigingen!

J.Jans, secretaris

De Laatste Eer Wapenveld

R.K.Uitvaartvereniging “ Sint Joseph

Uitvaartvereniging Wierden e.o